Meny

Föreställningar

Centralt i vårt arbetssätt är att skapa en idéram för föreställningen och sedan låta den växa fram ur de funktionshindrades egna uttrycksfullhet. Att ge plats för var och en att växa och utvecklas utifrån sig själva skapar en äkthet i . Att vi sedan får stå tillsammans på scenen i strålkastarljuset och hänföra en publik är ju helt magiskt.

Shower

Ensemblen ”Rakt in i hjärtat” i Ludvika har under många år satt upp åtskilliga musik och dansshower. Föreställningar fyllda av rockmusik, visor och egna sånger. Afrikanska rytmer, dansnummer, orientalisk dans och mycket annat.

Varieté Komåse

Vår senaste föreställning har utvecklats till en varieté och cirkusföreställning. Här möter publiken lindanserskan, världens i särklass starkaste man, magi, trolleri, Alladin, dansnummer, clowner och akrobatik. Upprinnelsen var en resa till ”Cirkus Cirkör” och en dags workshop i cirkuskonst.

Sagoföreställning

”Rakt in i hjärtat” har också vänt sig till förskolebarn som bjudits in till en sagostund. Förutom berättandet står ensemblens deltagare för ljudgestalter som fördjupar upplevelsen av sagan.

På turné

Vi sätter gärna upp någon av våra föreställningar på din ort. Om du är intresserad, kontakta oss här.